Kajsa

  1. Screening av alla tonårsflickor i 7an 8an och 9an ( Vi pratar om 6 enkla frågor)
  2. Coacher till de som fått sin diagnos genom hela skoltiden. Vi är nästan alltid världsbäst på det vi tycker är kul med uppmuntran kommer man långt. Coachen ska vara någon som inte ska sätta betyg på eleven.
  3. Rådgivning ända från MVC till barnen är myndiga när Slarvmaja blir mamma. Hjälp med samtal med dagis och skolor så att inte onödig förödmjukning på föräldramötena blir ett måste. (Kan Slarvmaja komma här och ta hand om vad hennes barn Stökpelle och Slarvmaja jr har glömt i skolan. Sen när det mesta är borta kan ni andra ta de små saker era älsklingar glömt)
  4. Gratis påminnelsetjänst med obligatoriskt sms från alla myndigheter vid möten (inklusive föräldramöte)
  5. Utbildning för alla chefer om att det är lika fel att säga att ”Om alla andrar klarar att sitta i kontorslandskap så klarar du det också” med flera andra klychor som får en att tro att de låter blinda köra bil i jobbet.
  6. Klara regler hos nya DO om våra rättigheter och lika fördelning av pengar till både Slarvmajor och Stökpellar.
  7. Rätt till behandling med både mediciner och eller terapi eller att avstå från mediciner.
  8. Rätt att välja terapeut om inte personkemin stämmer så kan vi inte vi måste tycka att det är roligt.
  9. Klara regler från FK idag har många Slarvmajor ett helsike att försörja sig. Vi som inte fick behandling som små har ofta redan psykiska skador av det bemötande vi fått.