Idag är det fredag igen och nu börjar julkraven. Adventsljusstakarna ska helst fram idag. Det hade väl inte varit så farligt men så syns det att mina fönster behöver putsas. Det finns två problem med det jag är kort och jag är höjdrädd. Och ingen son hemma förrän efter helgen så jag tänker att kanske om jag ställer fram dem så ser min prydliga make att fönstrena är smutsiga och behövs putsas och tar utsidan.

Ett annat alternativ är att försöka med högtryckstvätten (Nej det är Kajsa som bloggar inte Drull-Fia men hon hade gillat det här.) Att högtryckstvätta är kul man kan stå på marken och man kan dosera ättika eller sprit i en flaska så kanske fönstrena inte blir (så) randiga, renare blir de i alla fall. Vistt är det skillnad på smutsiga fönster och oputsade ?? Eller? Putsa är lyx rena är nästan O-ADHD.

Problemet är att huset är ganksa nyputsat och om strålen träffar den putsade väggen… så vet jag inte vad som händer. Men om jag nu erbjuder mig i telefon till maken att högtryckstvätta fönsterna så har jag ju inte smitit. Och han kan erbjuda sig att ta utsidan (inte för att han når heller). Det värsta är att han är så noga så han vill säkert putsa mellan fönstrena och DET tycker jag är överkurs.