Så är 2008 slut. Ett viktigt år för oss på ADHDkvinnor, vårt första. Men vi ska inte blicka tillbaks idag utan framåt. Vad hoppas vi på under 2009? Ja, önskelistan som oxå kan ses som nyårslöften eller en "Att göra-lista" som alla med ADHD rekommenderas att ha ser ut så här:

  • Att buggarna i ADHDkvinnors programvara kommer att försvinna
  • Att det blir fler givande diskussioner på ADHDkvinnor.se forum
  • Att vi ska kunna föra över våra faktasidor till Wiki-sidor så att all medlemmar ska kunna hjälpa till. (Just nu hänger det arbetet på att men outar sin e-postadress för alla och det är inget kul men det ska vi förhoppningsvis kunna ställa in)
  • Att comuntydelen, dvs våra ADHD-lådor där ni kan ladda upp era alster, ska ta fart och att vi kan erbjuda er fler egna sidor med eget material

Utanför den av oss kontrollerade cybervärlden hoppas vi:

  • Att Attention gör allvar av sitt löfte att satsa på kvinnor med ADHD under året
  • Att regeringes rehabpaket ska vara mer än tomma ord så att landsting och kommuner blir tvugna att göra en kraftansträgning för oss som inte bara har vår ADHD utan lider av sviterna av omvärldens klankande
  • Att det ska bli lika naturligt att prata om att man har ADHD som att man är vänsterhänt när det ska pysslas på föräldramötet eller i nån annan grupp,
  • Att vardagshjälp och coaching i föräldraskapets stora mysterium "Hur får jag ihop gympapåsen och utflyktsväskan" ska bli något alla ADHDmammor får utan att vädja, gråta och vika ut oss på Internet
  • Mycket stort och smått inom diagnostik, vård och behandling av kvinnor med ADHD

 

GOTT NYTT Foot in mouthÅR önskar Kajsa & Marianne

PS Om ni är intresserade av statistiken och vilka som besöker och länkar till oss så finns den här