..eller kanske om när släkten var på besök i helgen men Paris får vänta ett tag till och släktkalaset kan ni läsa om på sonens blogg det har han gjort med den äran så det behövs ju inte ens. Nej istället blir det ÅR dvs årsredovising som mitt hjärta är fullt av idag. Idag har jag sorterat mammas papper i ordning och debet och kredit fann varann på slutet. Förutom 4 öre som jag få skylla på nån annan. Det tog hela dagen och hela vardagsrummet. ADHDpojkern kom upp mitt i och kommenterade ADHDordningen. "allt ligger överst". Det blev ingen bild på det för då hade min stackars man fått hjärtinfarkt. Det räckte med att jag glömt att slänga högen med fönsterkuvert som hamnade på golvet när jag inte tyckte att de behövdes längre.

Jag är GodMan till min mor och då måste man lämna in en Årsredovisning till Överförmyndaren i den kommun där ens vårdtagare bor eller i mitt fall mammas hemkommun. Detta för att man inte ska kunna förskingra de surt förvärvade pensionsslantar som finns. Om överförmyndaren bara följt normala redovisningsprinciper så hade det väl gått ganska fort. (Jag är en fena på bokföring och normala ÅR.) Men icke så.. Nån utvecklad kontantprincip ger mig fler och fler gråa hår varje år. Innan jag kommer ihåg hur de menar. Men jag fick som sagt ihop det i år oxå.

Nu ska jag bara scanna dokumenten och skicka in papprena (men det är en månad till de ska vara inne) så det ska väl t o m min röriga Foot in mouthhjärna komma ihåg att få iväg i tid.