Vad gör man när rastlösheten sätter igång och man inte vet vart man ska börja utan börjar överallt. Idag var jag såå duktig och satte på datorn och började leta bra länkar bums på morgonen. Då ringde lillla gubben och sa att rörkrökarena skickar en gubbe som ska fixa två element som droppar. Ett av dem är placerat i mitt arbetsrum. Bakom mitt skrivbord eller under det, hur man nu ser på det. Så ut med sladdar och flytta skrivbordet.Riing… Hjälpa rörkrökarern så att han hittar alla ställen han behöver för att tömma elementen osv… Naturligtvis måste delarna beställas och allt är bara provisoriskt lagat.

Nu är det ju så att mitt kontor behöver städas. Inte bara dammas och slänga lite papper, så är det sällan där jag fått bo in mig, utan verkligen hylla för hylla, sortera slänga, damma och ställa tillbaka. Sen kan jag antagligen montera ner den ena hyllan jag har i rummet för att allt får plats ändå. Förresten behöver väggarna en omgån vitfärg oxå… Bums.
Men istället har jag provisoriskt satt i sladden till datorn och står och skriver det häreftersom stolen åkte ut när jag flyttade skrivbordet….och gloor på röran som jag borde ta itu med.

Åkte och handlade istället köpte mappar till mammas papper och en pärm för årets betalda räkningar och kände mig präktig. Undrar hur lång tid det tar innan papprena verkligen hamnar där och det blir ordning på det lilla. Nu har jag ingen riktig ork i a f. Det blir nog eftermiddagsrepris av House för min del så får vi se om rastlösheten blir superfokus imorgon eller om rörkrökaren har fått det han beställt och kommer och skruvar igen.

Jag tror inte att jag ställer till baka stolen och sätter mig förrän jag städat det kan väl vara ett lagom straff eller morot.