Igår kom det siffror som inte ger oss som idag inte får den vård vi behöver särskilt mycket hopp om att få den inom överskådlig tid. BNP minskar med 4,9% jämfört med för ett år sedan. Till skillnad från många andra index är detta ett som inte bygger på vad folk tror utan vad som faktiskt producerades i varor i tjänster i gamla Svedala. Ekonomin har gjort en tvärbroms. Om man som jag lärt sig köra Ecodrive så vet man att det kostar. Kostar i förlorad energi när man använt bromsen och i tillförd energi när farten ska upp igen. En av huvudteserna i Ecodrive är att titta långt fram, ser man en uppförsbacke så ska man ge ett lätt men väldigt stadigt pådrag för att komma över krönet så billigt som möjligt. Ser man att det är stopp längre fram så ska man växla ner och använda motorbroms så att energin tas tillvara i systemet och för att slippa tvärstopp. Så snälla kan någon skcika regerngen på Ecodrivekurs för i ekonomi så är det ju precis likadant se långt fram, undvik tvärstopp och ge ett jämnt gaspådrag i uppförsbacken så att man kommer billigt över krönet. Alla åtgärder som kommer för sent är dyra.

Vi kvinnor med ADHD behöver bättre vård vi har inte råd med att ni tvärbromsar vården.

Vad tycker media SvD, DN, Sydsvenskan ,Newsmill, Newsdesk

PS: Kan inte låta bli att glädjas lite åt gårdagens premiär på "så ska det låta" som innehöll många av de svenska unga artister som jag gärna ser. Sibel som är ADHDpojkens klasskamrat från grundskolan betyder för mig inte bara en människa som övervunnit sjukdom och handikapp utan också att svensk skolpolitik kan vara lyckad. Lillebror, ADHDpojken och Sibel gick alla i musikklasser i kommunal skola. Anledningen till att jag sökte dit med mina pojkar var ju just att jag börjat ana att problemen men barnen i skolan (som jag nu vet är ADHD) kanske skulle minska i klasser där man använde kroppen lite mer istället för knoppen. Bostadsmarknaden, utbudet i Kristianstad på 90-talets slut och mitt eget musikintresse gjorde att det blev just musikklass. Något jag aldrig ångrat. Skolledan sköts upp flera år jämfört med de äldre pojkarna och även betygen blev bra eftersom lärarna var engagerade i elverna på mer än en nivå. Dessa höjdpunkter som eleverna bjöd på flera gånger om året i Koserthus eller aula får fortfarande det att går rysningar i genom kroppen på mig. Hur många av er har hört era barn sjunga Fångarnas kör? Svensk skolpolitik när den är som bäst.

Så tack Sibel, Brolle, Sonja och Markolio för premiären på "Så ska det låta".