Om det nu var Våffeldagen i onsdags så har jag haft min egen Vimsepottadag idag. Får inget gjort och bara struttar runt och tiden går. Jaghar varit hos doktorn idag och diskuterat hur jag mår och nu går jag och grunnar. Min doktor tror inte att jag blir så mycket bättre än så här och vi är överens om att det inte räcker för att arbeta, ens på skyddad verkstad, eftersom det innebär människor. Människor som pratar (ljud), människor som ställer krav (chefer), människor som vill veta mer (kollegor) osv och jag som har svårt att klara av att damma när lilla gubben är hemma.
Det är han idag, hemma alltså, så det hjälper också till att göra det till en vimsepottadag, men han får mycket uträttat och det är väl bra. Har i a f hängt upp draperier (eller tygstycken) som jag köpte på IKEA, så basturummet blev fint. Jag har handlat, själv utan lilla gubben men i tidig fredagsyra med de andra pensionärerna och barnlediga, och så skriver jag ju det här när lilla gubben pep iväg och hämtar minigrävaren/dumpern som ska hjälpa oss få snyggt i trädgården. I morgon ska ADHDpojken och lilla gubbens son (styvsontvå) hjälpa till då kan jag kalla vimsepottamaneren för arbetsledning och gå runt och peka: Gräv där, lägg jorden där, häll sand där, osv. Koka kaffe och hämta pizza. Nyttig Vimsepotta. Sen kommer jag nog att sova gott och sen när alla andra är på jobbet nästa vecka kanske jag kan  blåsa löv och högtryckstvätta verandan med öronproppar i och i min egen lilla värld av vimsepottor, inte så snabbt men det blir nog fint.

Tänkte att jag skulle skriva nåt spydigt om läkemedelsbolag som testar mediciner med placebo på schizofrena som blir sjuka och regeringen som vill ta bort aktivitetsersättningen för funktionshindrade ungdomar utan att berätta vad de ska leva av men eftersom jag är en så vimespotta så får ni tänka ut själva vad jag tycker om det.