Idag har Drull-Fia besökt mig i Paradiset Jag har städat och gjort klart för sommaren i Boden ( dvs vårt 15 m2 stora gästhus). I detta ingick att montera ner en våningssäng och lägga i underslafen i en annan.
Hur många gånger kan man tappa en fånig insexnyckel på några timmar? Med Drull-Fia hängande över axeln med tips och råd så kan jag lova att det är många. Känner mig dessutom mörbultad efter att ha snubblat och slagit mig på allt jag burit ut och in under dagen. Men nu är det sopat (döda flugor och löv + vanligt hedrligt damm) och våttorkat på de flesta ställena. Och sängen står där den ska. Den nedmontterade är utsläpad och som tur är så ska det inte regna i natt så den kan stådär tills jag får hjälp imorgon.

Imorgon borde det vara majbrasa, manskör och härligt men det är så torrt överallt att man inte är säker på att brasorna här i södra Sverige får tändas. I Blekinge och Kalmar är det totalt eldnings förbud men här i Skåne är det olika från kommun till kommun. Så vi får se. Lilla gubben, Sjömannen och lilleman kommer i morgon liksom sjömannens flickvän, vi kan kalla henne Nissa. Paret ska först på fest ( här skulle jag kunna köra lite namedropping men jag är inte säker på hur jag får in det)men dyker upp lite senare Jag hoppas kunna roa lilleman så att de faktiskt får åka. Nu är i a f Boden städad s att de kan sova där. Trots Drull-Fias råd har jag fått nästan alla skruvarna på plats. ( 2 gick inte i) Så de får någon person med tålamod fixa i morgo. Då får jag låsa in Drull-Fia en stund. Foot in mouthCool

Sköna maj välkommen.