Sen i onsdags så kan du rösta till Eu-valet. Jag har redan fått valsedlar från de stora partierna och dessutom en lista med lokaler där man kna röst i förväg. Jag gillar verkligen att gå till vallokalen på valdagen men det känns, med flyttplaner och så, lite riskabelt att vänta tänk om jag glömmer det på valdagen Så till alla er ADHDare där ute ett litet tips från coachen: Rösta nu.

  • Fördel 1 Du vet var du har röstkortet det har inte hunnit försvinna längst ner i högen med papper.
  • Fördel 2 Det är troligen ingen kö i vallokalen så där mitt i veckan några veckor tidigare och du kan fråga, vela och göra fel och sen rätt igen utan att bli stressad.
  • Fördel 3 Du kan sen koppla av den politiska debatten Gå och kissa under FP/KD/M tv-rekalm eftersom du redan gjort ditt.

 

PS Vet du inte vilka du ska rösta på? Välj vänster för oss med funktionshinder och sjukskrivningar finns det, som jag ser det, inga alternativ i politiken utom vänster S, MP eller V. Men gå och rösta de enda som vinner på att du låter bli är ljusskygga partier som Sverigedemokraterna.

Här kommer så ytterligare ett tips från coachen; Jag gillar Hillevi Larsson  (hennes blogg)från Skåne på S-listan. En tjej med ruter i och med en röst som hörs. DS

Artikel i Sydsvenskan  om Hillevi