Bara ett snabbt inlägg. Sommarens rutiner essays for sale är på plats och lilleman och jag åker mellan simskolan och badplatsen och nödvändiga inköp i coop. Lilleman blir rik och jag fattig han får en krona per simmad meter och 50-100 kr /bok pay for research paper han läser ut. en förmån som man bara har som 9 åring.

Katten tar möss åt oss så vi svälter inte låter vi dem bara ligga så kommer hon inte med så många nya tar vi bort dem så dyker det genast upp fler hon tar tydligen sin roll som familjeförsörjare på allvar, 

Bland alla mammor på simskolan så hittar jag min "gamla" barnflicka Underbart vi pratar och hennes dotter och lilleman tävlar i abc123 i bassängen. I morgon blir det lilla mamma Claes olsson och kanske rusta eller ÖB. Shorts och kattsand står på inköpslistan så man vet aldrig var det slutar. Lilla gubben ska ta  båten till Polen med facket så vi får lata    oss hela helgen. så nu vet ni varför bloggarna är så glesa.Rrörigt? Tja det är ju sommar och lata dagar och ADHD, jag har 3 deckare kvar och lillema simmar 2 simtag.