Nu är det dags nu blir det lite längre tider i Paradiset. I dag drar jag och katten till midsommar kommer lilleman ( vi ska ta tag i simningen han är 9 i höst och det är hög tid). En vecka senare släpper dom ut lilla gubben på grönbete men det brukar ta några dagar innan han skuttar och far. Själv ska jag läsa Harry Bosch-deckare 8 st ligger här brevid mig och ropar, trots mina problem med läsning så går det lättare när jag känner igen persongalleriet och inte behöver lägga tid på det.

En elelr annan tur till den danska huvudstaden hoppas jag att det ska bli även om shopping inte är så aktuellt med den svenska kronkursen så ligger det en mängd oätrna smörrebröd där och bara vill. Vi har ju det så bra både här i Blekinge och i Skåne att det aldrig är långt till en tåsgstation med förbindelse till Danmark.

ADHDkvinnor.se stänger inte helt men det är i princip bara bloggen som uppdateras och det blir kanske inte riktigt lika ofta som vanligt. Lite koll på gästbok och forum så att det inte blir några tokigheter men annars ska vi bara lata oss för att ta nya tag till hösten.

Våra fasta sidor innehåller bra information och eftersom de länkar till andra siter som troligen uppdateras när ny information dyker upp så finns där fortfarande mycket att hämta.

Varm och solig och riktigt lat sommar önskar Kajsa