ADHD på bal! Yepp done it, been there. ADHD hos en general!

Yepp done it, been there.ADHD i högklackat! Nej där går min gräns det klarar jag inte. Vad vi klarar och inte klarar är inte bara omvärldens förväntningar utan oxå våra egna. Jag är bra på att härma, prata strunt och jag kan ta mig runt en vals på ett trångt dansgolv. Så jag klarade balarna. Jag kan prata högt och bestämt och jag är ganska bra på att peka med hela handen så generalerna jag mött har faktiskt tagit intryck när jag haft en föredragning. Det känns som saker jag kunde påverka och ha kontroll på och det gick ganska bra tror jag. Men högklackat det går bara inte trots att jag behövt dem (bara 157 i strumplästen) Jag har provat, köpt, försökt att stylta fram, vicka på höfterna men nix (nu har jag gett bort dem). Jag ramlar får ont i fötterna och mår dåligt. Det går inte.

Ni som köpt "vår" Damernas värld läs Rakel Möllers krönika oxå.    Allt är inte möjligt men de flesta kan mer är de vet eller vågar. Att röra sig i de fina salongerna är inget för mig men om jag låtsas att jag spelar en roll så kan  jag. Det är min metod men så  många gånger jag suttit och sett en pjäs där någon stolpat runt på höga klackar och tänkt att det där det hade jag aldrig klarat. Vad är din metod? Hur gör du när du måste vara en fin dam eller en bestämd?