Ja eller egentligen många brak. Madonna från ADHDKajsas perspektivMadonna brakade ner från sin poptron genom att helt autistiskt glömma bort publiken i Göteborg (är man dessutom bara 157 cm hög och det spöregnar så krävs det inte så mycket mer för att man ska tycka att konserten var en besvikelse). 

Mariannes och min lunch i Lidköping brakade samman helt när åskan släppte lös ett ösregn.

Själv var jag på väg att braka rakt in i väggen igen så stressad har jag blivit att under semestern ständigt ha folk omkring mig och aldrig hinna göra färdigt något innan man blir avbruten. Detta gäller såväl sömn som toalettbesök så det är väl inte konstigt att kropp och själ tar slut. Det konstiga är att jag oxå kände så här när jag var "frisk" och orkade jobba. Att ha semester med familen och släkten har alltid varit ansträngande och jag tyckte ofta att det var skönt att komma tillbaks till jobbet. Dvs så länge som jobbet höll sig inom rimliga gränser. Men nu slutar alltså sommaren med ett eller flera brak. Men jag ska bara vila upp mig efter gubbens semester sen ska jag ta itu med att uppdatera siten och kolla länkar och allt annat jag vill göra. Det har dessutom äntligen kommit en uppdatering av forumet som jag ska försöka mig på att få in men då måste jag vara superfokuserad och dit känns det som att det är avgrundslångt just nu.

Just nu ringde ridterapeuten och sköt på min ridtimma eftersom regnet just brakat lös norr om Rödeby hästarna är plaskblöta för att inte prata om trädens kronor. Ridterapi är något jag ska skriva om och länka till i höst under rubriken alternativa behandlingar bra för alla med NPF även om ADHD inte nämns särskilt. Alla tips på behandlingar emottages tacksamt.

PS Nu ringde hon igen det har slutat regna så vi kommer ut. Yiipie