Jag har inte kommit igång än. Men visst har jag gjort en del saker på min lista av borden och andra har jag bestämt mig för inte bara är mitt ansvar. Klippa gräs och dammsuga t ex. Men mamma har jag varit hos och lite presenter har jag köpt. Var hos zoonterapeuten och bestämde en räcka av behandlingar för att få igång mig men egentligen tyckte hon att jag inte måste alla borden.

Har fått 3 nya deckare av sommarens favoritförfattare Michael Connelly och kan försvinna in i Harry Bosch´s värld några dagar igen. Bättre att grubbla över hans tillkortakommanden än mina egna. Jag tror absolut att Harry lider av "en släng ADHD" eftersom han har samma problem med att lyda chefer som jag och ganska dålig impulskontroll.

Vädret här är fint så varmt att man måste uppsöka skuggan faktiskt men ja egentligen vet jag vad som trycker mig. Vätar på ett beslut som borde komma denna veckan men som troligen inte kommer förrän om två. Ett beslut som troligen gör mig fattig förutom deppig. Jag vet att man inte ska ta ut något i förskott men jag kan inte hantera denna väntan på besked som myndigheter ständigt utsätter mig för.

Ex: Mammas årsredovisning ska vara inne till överförmyndaren senast siste februari vilket ger mig 4 veckor efter att de sista dokumenten jag behöver kommit att göra jobbet. ÅR kommer tillbaka påskriven efter ett halvår i september som bäst.

Om man har gjort avdrag i deklarationen som skattemyndigheten vill granska så får man på sim höjd 10 dagar på sig att svara ingen har tydligen hört talas om två-veckors resor eller sånt på den myndigheten.

Listan kan göras hur lång som helst och jag har oftast inga problem med att inkomma med uppgifter inom tidsramen eller att be om uppskov men jag retar mig på att de sen får ta hur lång tid på sig som helst att svara mig om det jag svarade var rätt eller bra eller uppåt väggarna. Så jag kommer inte igång idag heller fast solen skiner.