Bröd känt från TVJag spiller på mig fortfarande och varje dag så har jag fläckar på kläderna av tandborststänk eller  kaffe och jag kan inte äta vare sig dajmstrut eller köttfärssås i hemlighet. Så är det nu och så har det alltid varit. När jag jobbade och hade flera möten på rad på tjänsteresa så fick jag vara noga med vad jag valde för lunch, hur jag lade servetten ( hellre fånig en kvart vid bordet än hela dagen) och att ha en ren tröja i väskan. Annars blir du inte tagen på allvar. Ändå har jag otaliga gånger hittat fläckar på min kavaj av senap när jag vet att det var flera dagar sen jag tog den där korven och inser att jag har gått omkring med fläckar på kläderna.

Jag har blivit väldigt duktig på att ta ut fläckar direkt under kranen på en toa, visserligen får man sitta med blöt tröja en stund men det går över. Det har hänt att jag gåt in i en affär och spontanhandlat en flaska fläckborttagningsmedel för att jag ser för d-g ut. Denna veckan har det gått åt många tröjor inför varje nytt media har jag bytt inte för att jag inte vill ha samma kläder på mig i nån slags fåfängt försök att verka stylad. Nej det här är ADHD styling; Ha alltid en ren tröja med dig. Första intervjun var det bara kattens jordiga tassar på en blå tröja det hade jag kunnat borsta av men när jag skulle besiktiga bilen och tog en gyros i bröd innan nästa så glömde jag att inte ta sås så sen var den tröjan ute. Ny tröja men han tog mest bilder när jag glor genom en persien men det kan man aldrig veta.

Nästa dag var det tv då ska man ha ljusa kläder har jag hört och enfärgade så det blev det men så fick hon och jag för mig att jag skulle ligga vid min ADHDkulle (Trädgårdens motsvarigheter till ADHDlådan släng alla dina vissna blommor här och se vad som överlever). Sen var den tröjan inte Ok för nästa TV kanal  ( som ville att jag bakade bröd Mycket bättre med ljus tröja nu) Så det blev 4 intervjuer 4 tröjor ADHDstylat så det förslår. Idag ska jag bara träffa radion men hon kanske vill ta bilder för webben Jag får nog sätta igång en maskin för det ska ju helst vara en hel tröja också och jag vet inte om jag fler rena!

 

Här är brödet som jag bakade i SVT ett riktigt ADHDbröd inte flott men gott som Mariannes son säger.