Nu har jag besiktigat bilen och blivit glatt överraskad av ett svensk statligt företag med myndighetsutövning. Det hör inte till vanligheterna men det var inte det att jag inte behöver komma tillbaka förrän nästa år vilket inte heller hör till vanligheterna (se våra ADHDtips) utan att de har starta just en sådan SMS-tjänst som vi efterlyser att alla myndigheter ska ha.

Förutom sms-påminnelse kan man få E-post-kallelse och skriva ut besiktningsprotokollet. Inte bara årets utan alla. För de har ni precis som jag antingen tappat bort eller knölat ihop till oläslighet i bilens handskfack eller hur? Men nu får vi alltså hjälp och jag gissar att alla utan ADHD är ganska nöjda de oxå.

 

Jag har väl aldrig varit så lite nervös för att besiktiga bilen för det känns somingentin jämfört med att prata adhdkvinnor.se med media. Jag svettas och stammar och t o m gråter en skvätt men om vi ska fån fågon ändring i det här med diagnos, behandling och stöd så måste vi kämpa på många sätt. Det är mycket lättare att blogga lite halvanonymt men när jag nu ändå ska ticka ut hakan och synas i TV så har vi passat på att meddela tidningar och lokal TV oxå. Det är verkligen intresserade särskilt när jag berättar att många kvinnor med andra diagnoser har ADHD i botten och kanske fått vara friska om de fått hjälp med sitt funktionshinder.

Nu ska jag pusta lite innan jag ska prat med nästa och sen blir det två till imorgon bara det nu blir bra och jag inte har tandborsttänk på blusen.