Nu kan jag andas ut har haft fullt upp hela veckan med möten och skrivande. Puh sönt att det är helg sova längre på morgon ,ha det är vad jag tror inte när man har barn som börjar sjunga opera på morgon eller väcker en för att berätta att det är morgon så man ska gå upp. Då går de upp tidigt men när det är skola då är de så trötta och vill sova längre . Dessa underbara barn. Min mellersta son kom hem med världens bästa läxa jag varit med om som förälder. Nu är ni nyfikna eller hur? Ska jag berätta eller inte? Okej okej jag ska. Han har fått en lapp där det står olika saker han ska välja tex fixa frukost, städa toan , städa ett rum osv. Iallafall så får de poäng efter det de gör tex frukosten ger 7 poäng och sen finns det ett pris med i bilden och det gör ju att han gärna vill vinna. Så nu ska han fixa frukost putsa fönster trädgårdsarbete m.m. Skulle nog behöva en sån lapp jag ned men då vill jag välja vad jag ska få för nåt och då hade jag velat ha massage för det var så länge sen jag var på det . Det gillar jag även om jag har svårt att slappna av i början men det är så skönt och så den avslappnande musiken. Det ska jag ge som förslag till min man för då kanske jag kan göra färdigt en sak i taget istället för att göra tre halvfärdiga saker. Måste bara berätta att vi var på BUP igår med lillkillen och han blev så trött av alla frågor att han somnade på golvet. Nästa gång är det bara maken och jag som ska dit. har fyllt i många papper om hur vi tycker att han är. Jadå får man vänta och se om vi har lyckats få triss i ADHDbarn.  Det känns skönt att de två äldsta fått sina diagnoser så de kan få den hjälpen och stödet de behöver ha för att fungera i sin vardag. Jag önskar att jag fått min diagnos när jag var barn det hade säkert underlättat mycket av det som hänt i mitt liv, men men det har ju gått bra ändå för mig tack vare min underbara familj och vänner. Därför känns det bra att minstingen med ska kollas nu så man vet och kan hjälpa han och stötta honom med eller utan ADHD. Tittar ut och solen skiner helt underbart, inte ett moln på himmlen. Hoppas att alla får en trevlig fredag. Kramar på er