Har inte bloggat på länge pga min res och har egentligen inte tid nu heller för jag borde sitta i en bil på väg mot lilla mamma som jag inte besökt sen jag kom hem. Men livet tar inte paus och stannar inte för att jag tog semester så denna veckan har varit lika hektiskt som en månad är i mitt normalt ganska stillsamma liv.

Svärmor har brutit armen och den krutdam som annars klarar allt behöver nu hjälp att fixa saker man kan inte ens knäcka ägg med en hand om man inte är proffs.

Stora lunsen äldsta barnbarmet fyllde femton och det är oerhört viktigt även om man inte längre får köra moped utan vidare så är det en stor dag.

Sjömannen har köpt sitt första hus och flyttat och har klarat det helt utan min hjälp men jag har hållit andan och bara väntat på att jag skulle rycka ut och diska glas iaf.

Vi ska ta ett nytt tag med vår husförsäljning och en ny mäklare har varit här och fotat så jag har fått balansera mellan julpynt och strikt styling.

Sjuksköterskan på min mottaging, gyn och min zoonterapeut blev bokade på samma dag inte helt okomplicerat att ha tre tider att passa men sen är uppskjutna besök klara.

Julklappar som ska skickas måste ju iväg nu innan posten går i väggen och de inte kommr fram till jul.

Men nu fick ni några ord iaf och jag är inte helt knäckt av semestrande i Spaninen utan ganska väl skickad att orka nån timma extra varje dag när både muskler och ljuslagret fått sin boosterdos för vintern.