Jaaaaaa, vi finns kvar här. Vi som skriver på ADHDkvinnors blogg är bara lite ”lata” och ”slarviga”, eller lite sådär allmänt ADHD-iga. Vi har inte glömt sidan, eller bloggen, det är bara att vi har haft så mycket annat som har trängts om plats. Vardagar, rutiner, papperssorterande, jobb. Och som ADHD-kvinna tappar man ibland fokus på det man har att göra, om det blir för mycket.

Känner själv till exempel att jag borde svara alla som skrivit till oss. Att jag borde vara lite flitigare med det mesta, helt enkelt. Men det blir såhär ibland, man fokuserar på nåt och inget annat får plats. Man går så helt upp i något, att det mesta andra faller bort – för en tid.

Så håll til godo med vad som finns här så länge, informationen om ADHD är ju densamma oavsett hur mycket eller lite vi bloggar. Och om ni undrar något, skriv och fråga. Vi försöker så gott vi hinner att svara.