Snöväder mer snö därpåföljande skottning och ev husspekulanter det är sådant som kommer i vägen för mina planer om att arbeta. Förutom att jag då inte orka fokusera mer än ett par timmar om dagen sen är hjärnan uppbrunnen och jag sitter där och glor på skärmen. Men jag har kommit en bit på väg . Jag har hittat bättre och stabilare program för den nuvarande informationen men inte hunnit jobba på utssende men vi har diskuterat färgskalor och bakgrunder. Jag vet heller inte om man kan importera det som redan finns på sidorna eller om vi måste kopiera, klippa och klistra in.

Det som verkligen är orsaken till att vi flyttar och byter gränssnitt (nämligen att var och en ska få en möjligeht att ”komma ut” som ADHD-kvinna/anhörig eller kanske behandlare) det har jag inte kommit nån vart med alls. Men det hoppas jag nu få tillfälle att titta på i veckan men de har lovat mera snö så skyffeln ligger där som alternativ och det får man ju bättre kondition av och bränner inte hjärnceller.

Jag hoppas alltså att vi ska kunna skapa en ansiktsbok så att ni kan prata direkt med varandra hitta andra med liknande problem eller erfarenheter som ni kan träffa och vars män/hustrur din man /sambo kanske kan ha utbyte med. Jag vet hur mycket träffarna med Marianne med familj betyder för mig och lillagubben och jag ser framemot att träffa Mia. Att diskutera hur man löser problemen med allt från städning till barnens skolgång utan att alla måste få veta exakt allt om min familj blir allt viktigare så det är det vi letar efter. Anonymitet när den behövs och möjlighet till öppenhet när det är det som behövs.

Skotta på överallt i Sverige snart är det vår