ADHDkvinnor-sidan har råkat ut för en olycka. Den har halkat ur spåret.

Eller: vår kvinnoADHD-sida har fått ADHD. Den också. Den fick för mycket och drabbades av total blackout. Kraschade mot väggen, tvingades sjukskriva sig, och här står vi alltså, med en sida lika tom som våra egna huvuden när vi har för många grytor samtidigt på spisen eller för många papper som måste rensas ut ur en hög.

Vår tekniker Kajsa försöker förstå vad som har hänt och framför allt vad vi ska göra åt det. Och det kommer en sida, en alldeles frisk sida, när den bara vilat upp sig tillräckligt och Kajsa har fått bukt med den.

Men bloggen funkar – än så länge! – som den ska. Och under tiden kan vi därför skriva att vi haft ganska mycket omkring oss på senaste tiden, därför har det inte blivit så mycket skrivet här. Och så har man ju sina bokstäver, som gör att man oftast inte hinner allt det där man tror att man ska hinna när man vaknar full av energi på morgonen. Ganska snart sinar energin och hjärnan blir trött och man upptäcker, än en gång, att man inte hann ens hälften av det man hade tänkt. Vis av sina erfarenheter blir man nog aldrig som ADHD-kvinna.

Ja, sidan är kraschad men likväl kan man läsa i bloggen och få en del information om våra bokstavskombinationer. Precis som när det är kaos hemma och allt ligger i osorterbara högar och tillvaron är upp och ner och klockan skenar på i racer – så säger vi ändå: det kunde varit värre. Vi gör så gott vi kan, och bättre kan det inte bli, vi kan inte lyfta oss själva i håret eller balansera på ett brutet ben. Man får vara glad att man bara kom tio minuter för sent och inte en hel timme, man får vara glad att bara tre stolar är översvämmade av papper och inte hela golvet. Och vilken tur att man bara glömde att betala en räkning och inte alla. Ja, tjoho för att bara ADHDkvinnor-sidan är kraschad och att bloggen fortfarande känner sig relativt frisk och pigg.