Efter 7 bedrövelser och 8 förskräckelser har jag nu äntligen kommit så långt att ni blivit dirigerade till vår nya sida.
Allt som inte ska hända i min värld har hänt det senaste halvåret och så snart jag trott att NU har jag tid och kraft att jobba undan och flytta sidan Då händer nya bedrövelser.
Lilla Gubben har exempelvis haft semester och då är jag inte ensam alls och ensamhet är något jag måste ha för att kunna fokusera.
Barnbarnen har varit på besök och då har jag inte ens ensamrätt på min dator.
Dessutom för alla er som inte förstår det här med varför vi har så svårt att fokusera så dog lilla mamma och även om det kändes bara skönt att hon fick somna in och att vara där när det hände så tar det kraft.
Jag hoppas att ni gillar nya gränssnittet och så småningom så ska ni få mer godis att göra själva på sidan men nu är den iaf uppe.
I början blir ni omdirigerade hit men snart så ska hela domänen vara flyttat till nytt webbhotell med säkrare uppkoppling. Så lägg inte om era sökvägar och lägg inte in några bokmärken till den nya sidan än utan fortsätt att använda http://adhdkvinnor.se som utgångssida så ska vi nog får rätt på länkarna så småningom.