Sådär. Nu var det gjort. Jag har tagit död på grannens guldfisk.
Det var inte meningen. cheap cialis online Men en kväll låg den bara och flöt på ytan. Jag hade gett den mat och tänt lampan på kvällen. Precis som jag skulle. Ändå låg den och stirrade livlöst med ena ögat upp mot taket. Det blev begravning i toastolen. Och den återstående guldfisken simmade kvar som om ingenting hade hänt. Undrar om den saknar sin kompis.
Så kan det gå om man ber någon med mina bokstäver att passa husdjuren. Förut när jag varit enbart blomvakt har jag lyckats ta död på en del krukväxter. Tomatbuskarna och en ståtlig blomman-för-dagen gick under när jag tog hand om dem. Men nu kändes det på nåt sätt värre. En fisk borde man ju kunna hålla liv i, hur usel man än är på en massa andra praktiska saker.
Det värsta är att jag inte vet vad jag har gjort för fel. Och så är det väl alltid, man går där in sin egen värld och har ingen aning om varför man inte passar in i det där vanliga som finns utanför. Och varför man inte lyckas med allt det där som alla andra gör utan att ens behöva tänka på det.