Imorgon ska jag (Kajsa) på bröllop det har jag inte varit på sen jag gifte mig med lilla gubben.

Stort bröllop med många gäster och arrangemang och jag känner mig helt bortkommen och det är en kollega till lilla gubben som gifter sig så jag känner garanterat inte många alls.

Vad ska man ha på sig, blev en gammal klänning ett säkert kort måste ju kunna röra mig och inte snubbla heller. När kan man resa sig från bordet? Med min FMbakgrund så vet jag att man egentligen inte ens får få och kissa förrän kaffet serveras, inte lätt med ADHDspring i benen. Men det som oroar mig mest det är hur min utbrända hjärna ska klara sorlet och konversationen vid middagsbordet. Jag är ju gift och är allt annat så formellt så är väl bordsplaceringen det också och då får jag inte sitta med min man.

KAN MAN STOPPA ÖRONPROPPAR I? eller lyssna på en talbok som jag gör när jag ska flyga eller åka tåg?

Jag ska klara det men alla missförstå mig inte det är utbränndheten som gör att jag inte orkar det här inte min ADHD! Att många kvinnor med ADHD blir utbrännda beror snarare på samhällsstrukturen och vår kulturs krav på multitasking hos framförallt mödrar. Min hjärna var inte skapt till det och blev vidbränd.

Läs mer på ADHD-Fakta- sidorna och Diagnos-sidorna om vilka extra diagnoser som kvinnor med ADHD ofta har.

På bloggsidorna skriver om hur vår vardag ter sig på faktasidorna hittar du mer allmänt material om ADHD och vilka behandlingar som kan passa.